How i Met Your Mother İptal mi ?


5.Sezondan itibaren bekleneni veremeyen How i Met Your Mother 6.Sezonda devamlı kötüye gitmesiyle sezon sonu iptal kararı çıkacağı yönünde haberler yayılmaya başladı.

Bu haberler hiç akla yatkın değil aslında, 6.sezonu kötü gitse de ve reytinglerde devamlı düşüş yaşasa da son sezon onayının ardından böyle bir karar saçma olur açıkçası.
Bu tarz haberler genelde doğru çıkar, bu mevsimde iptal haberleri pek ciddiye alınmaz ama sezon sonu gerçekleşir. Kişisel olarak mantıklı bulmasam da bu twitter ve blog haberlerine güvenmek insanı pek yarı yolda bırakmaz. En yakın örneği geçen sezon bu zamanalrda FlashForward'da yaşamıştık. Ama How i met your mother çok daha sağlam ve en önemlisi CBS gibi bir kanalın dizisi.

Diziyi yıllardır takip eden birisi olarak son 2 sezondur eski sezonların hatırına izlememe rağmen, iptaline üzülürüm diyebilirim. Yapılan güven tablolarında da şimdiye kadar hiç iptali yönünde haber çıkmadı ki CBS kolay kolay iptal kararı çıkaran kanal değil.

Umarım haber yalan çıkar(çok büyük ihtimal) ve eski yılların hatrına güzel bir finalle uğurlarız diziyi.


Edit: Ekşi'de de yazılmış haber.

EDİT2: Ekşi'de ki trol, haberde yalan haber çıktı, dağılabilirsiniz :) Ekşi sözlükte'de duyurdum, son durum ve güven tablosu şöyle: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21090804

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm