Merhaba Yeni Sezon



Yepyeni bir sezon resmen merhaba dedi. Yıllardır senenin en sevdiğim zamanları olan sonbahar ayı yine yeni dizileri, eski dostlar ve aylardır beklediklerimiz ile geri döndü.

Özellikle pazartesi günü How i met your mother, Two and a half men ve House ile başlayan maraton bugün The big bang theory, Glee ve Fringe ile tavan yaptı.

Bu sezon özellikle Lost'un olmamasından dolayı ciddi anlamda büyük bir boşluk var. Mesela bu haftanın günlerinde Lost günü ana önemli gün diğerleri de önem sırasına göre giderdi, ancak bu sene işler biraz daha değişik, sanki her şey havada kaldı.
Bu boşluğu doldurmak için devamlı bir arayış içerisindeyiz. Can, canan, herşeyim o diyebileceğim bir dizi aramıyorum desem yalan olur. İşlerimi ona göre ayarlayıp randevularımı iptal edeceğim bir dizi arıyorum.

Bunun için pek fazla da aday yok aslında, şimdiye kadar başlayanlardan Nbc dizileri ciddi anlamda adaylar bunlar The Event ve Undercovers oluyor. Undercovers'a henüz başlamadım ama The Event ciddi anlamda ses getirdi. Pilot'u izlediğim çok soru işareti bıraktı bu da aha yeni Lost denilmesine neden oldu belki ama ben hiç ümitli değilim. Özellikle sadece sorularla başlayan bir pilot'un ilerisini pek hayırlı görmüyorum.
Zira geçen sene FlashForward gibi bir dizi harcanmışken bu sezon her yeni başlayan yeni diziye daha çok tedbirli davranıyorum.

Komedilere göz atmak istersek bu sene CBC komedileri yine zirvedeki yerinden inmeyecekleri kesin. Ancak The Big Bang Theory'i perşembeye almaları başta kötü diye değerlendirsem de bugün Cuma cuma alışılmadık şekilde Big Bang Theory gelince antidepresan etkisi yarattı, yani neymiş perşembe kararı doğru kararmış. Teşekkürler CBC.

How i met your mother ve Two and a half men arasında ise Taahm aşırı derece ağır bastı ilk bölümde, özellikle Ted'in eşinin gözükmemesi diziyi devamlı dibe götürüyor. Belki anne gözükünce bir zıplama yaşar ama o zamana kadar çok izleyici kaybeder.
Two And A Half Men ise resmen shov yaparak başladı. Charlie'nin sarhoşluk mottosu her zaman dizinin en komik sahneleridir, bunun üzerinden ve Jake'in artık resmen büyüdüğünün gösterilmesiyle ayrı bir tat katılmış diziye. İnşallah 10 sezon felan izleriz ne diyelim :)
The Big Bang Theory ise alışılmıştan farklı bir başlangıç yaptı. 3.Sezon sonunda Wolowitz ve Raj'ın Sheldon'a kız arkadaş buldukları bölümle bittikten sonra ayrı bir merakla bekliyorduk ki beklediğimize deydi. Sheldon'ın kız arkadaşı olduğuna kim inanır ? Tabii ki kimse o zaman S04E01 izleyin derim :)

Dramalarda ise Fringe, Dexter ve House bu sezonun ağır başları olacağı kesin, yenilere oranla çok daha fazla izlenecek. Özellikle pazartesi Dex'in dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım reytingleri nasıl etkileyecek.

Bu pazartesi'nin reytingini verip kaçıyorum. Beklendiği üzre Two And A Half Men damgasını vurdu geceye

Yorumlar

House ezer geçer!!! =)

şaka bir yana, çok kaliteli diziler var tabii ki, ama son birkaç sezondur house iyice coştu resmen.
Kamil Akar dedi ki…
Dexter'da unutulmamalı. Bu sezon 1 numara eksiği açık seçik ortada bakalım 3 demirbaşımızdan hangisi alacak.
Dexter kısa sürmesinden kaybediyoru,
Fringe çok ara veriyor,
sanırım dediğin gibi House oturacak o koltuğa :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm