Ziyaretçilerimiz Geri Dönüyor. "V"

GÜNCELLEME: Gözümüz aydın ABC yaptı yapacağını ve dizi başlangıç tarihini Dancing with the Star programı yayın akışını gerekçe göstererek 4 Ocak 2011'e erteledi.

GÜNCELLEME 2: ABC bugün yaptığı açıklamada 13 bölüm olarak planlanan ve sipariş edilen dizinin bölümlerini 10 bölüme indirdiğini duyurdu, bu haberde artık dizide ümidi kesmemiz gerektiğinin en büyük işareti

Geçen sezon başlamadan adından çok söz ettirse de beklentileri karşıladı diyemeyiz V için. Ancak yine ABC klasiği sezon ortası aralar derken diziden soğudu millet. Böyle olunca tam randıman veremediğini düşünüyorum dizinin.

Ayrıca yine ABC stratejisi olarak iptal olmanın eşiğine geldi geçen sezon, dizi Flash Forward ile çekişti iptal olmamak için ve kazanan taraf oldu. Peki nasıl kazandı ? Asıl soru bu, çünkü böyle aşırı izleyicisi olduğu için ayakta kalmadı, aksine yine stratejiyle ayakta kaldı. Geçen sezon verilen kış olimpiyatları arasından sonra Lost günü Lost'tan hemen sonra reklamsız yayına girmeye başladı, böyle olunca Fringe ile aynı gün yayınlanan Flash Forward'a bir üstünlük kurdu ve bu sezon onayını aldı.

Peki neden isteneni veremedi V ? Bahsettiğim gibi o uzun kış olimpiyatları arası çok etkiledi ancak ardından yine isteneni veremedi. Özellikle Old V'yi izleyenler hiç tatmin olmadı (Bende iptalini istiyordum). Dizi istenilen hıza bir türlü kavuşamadı belki de sebebi yeni sezon onayı alıp almama durumuydu, bu çok etkilemiş olabilir kesinlikle.

Bütün bu olanlara rağmen dizimizin çekimleri Ağustos sonunda başlandı ve 2 Kasım'da sezon açılışı yapacak. Yine kısa bir sezon bekleniyor açıkcası 10-12 bölüm arası bekleniyor ama ABC bu tabi ne yapacağı hiç belli olmaz bakmışsınız 2 bölüm sonra yayından kalkmış :)

Ucundan Spoiler Uyarısı
Benim haz etmediğim ayrı bir konu tüm uzaylı ekibe çok az kişinin karşı koyması, izlemeyenler için spoiler vermek istemiyorum o yüzden konuyu didiklemiyeceğim pek ama umarum 5.kol sağlam bir ekip olur yoksa iş abartı bir yere gidiyor 3 kişi dünyayı kurtaramaz.

Ha ayrıca gezinirken set fotoğraflarını gördüm, belki bazılarınıza fikir verebilir. Fotoğraflarda Morena'nın olmaması dikkatimi çekmedi değil :) Özledik Anna Reyis be.

Fotoğraflar hayvani boyutlarda olduğu için link vereceğim. Buradan hepsine bakabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm