Michael Scofield'dan Spartacus Olur mu ?

2 Hafta önce gündeme düşen bir haber aslına. Son günlerde daha da çok tartışılır oldu. Ben ve Twitter ahalisi aslında uzunca tartıştık konuyu ama bir yere vardım desem yalan olur.




Prison Break efsanesi ile kariyerinin zirvesini yaşayan Wentwortth Miller nam-ı diğer Michael Scofield, geçtiğimiz senenin en beğenilen dizlerinden olan ve başrolü Andy Whitfield'ın hastalığı nedeniyle başrolsüz kalan Spartacus Blood And Sand'e aday oldu.
Andy'nin diziyi bıraktığını açıklamasının ardından Starz kanalı ve dizi yapımcıları diziye yeni bir başrol ile devam edeceklerini ya da diziyi sonlandıracakları söylenirken hiç bir aday ön plana çıkmıyordu, taa ki Wentwortth Miller'ın başrol için aday olduğunu bildirene kadar.

Bu dakikadan sonra benim gibi Scofield karakteri hastalarına mükemmel bir haberdi aslında, ancak bundan eğer kanal onay verirse Miller'dan Spartacus olur mu sorusu gündeme gelecek.

Peki olur mu ? Herkese göre çok farklılık gösteriyor bu konu. Özellikle Prison Break'te hiç fiziği olmayan, beyniyle tüm işleri halleden, çok sakin bir kişilik olarak gördüğümüz Miller Spartacus'te Andy ardından artan beklentiyi karşılamakta ne kadar başarılı olur orası muamma.

Benim şahsi görüşüm Miller'ın oyunculuk konusunda zorluk çekeceğini düşünmediğim ama fiziksel açıdan -özellikle aldığı kilolardan sonra- görüntünün sırıtacağı yönünde. Hani önce yayınlanacak Spartacus Good of the arena serisi boyunca ve çekimlere kadar kas çalışır ve sakal felan bırakırsa belki makyajında cilvesiyle karşımıza tam kapsamlı bir spartacus çıkar

Neden olmasın ?




Ayrıca meraklısına; Spartacus Good Of The Arena'nın trailerını izlemek için TIKLAYINIZ

Yorumlar

lifeistwit dedi ki…
Çokta iyi olur çokta güzel olur bence

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm