"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)


Edit: Ahanda büyük gün geldi çattı. Morena ve ekibi çok özledik. Abc diziyi mahvetmiş olsa da katlanacağız. Umarım büyük bir reyting patlaması yapıp herkesi şaşırtarak gelecek sezon onayı alır. Tam 6 saat sonra dizi yayınlanıyor.

Heyecanla beklenen gün geldi çattı. Daha doğrusu 11 gün var. Ama bu kadar yakınlaşması bile heyecanın artmasına yetti. Geçen sezon görkemli bir açılışa rağmen sezon sonuna doğru biraz yavaşlayan "V" yeni sezonuyla  izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kişisel olarak bir ilk "V" izleyicisi olarak. (ŞU olup 90'lar da TRT'de yayınlanmıştı) yeni V'den pek haz etmesem de Morena Baccarin ve Elizabeth Mitchell kişisel hayranlığım ve eski V'ye olan özlemimden bende apayrı bir yeri vardır V'nin.

Geçen sene iptali gündeme gelmiş ABC Flashforward ve V dizilerinden birisine onay verecekti. Bu ikili arasından seçimini V'den yöne kullanıp Flashforward'ı iptal etti. Ama bu sene de pek iyi haberler gelmiyor. Önceki V haberinde de belirttiğim üzere dizinin önce 13 bölüm olarak düşünülen ilk sezonu 10 bölüme indirildi. Ardından ise normal yayın tarihi olan aralık ayından 4 ocağa kadar ertelendi. Bu haberler iç açıcı değil tabii ki ama V'nin yapacağı başlangıç ve alacağı reyting ile tüm kararlar değişebilir. Dizi 4 Ocak Cumartesi gibi garip bir günde yayınlanıyor. Pazar günü izleme imkanımız olacak bizlerinde. Ama Cumartesi neden dizi yayınlanır anlamış değilim. Geçen sezon Lost'un arkasından yayınlandığını unutmayalım.

11 Gün kala artan heyecanımı dile getirip ABC'nin yayınladığı First Look Videosunu paylaşmak isterim. İlk 14 dakika olarak geçiyor her yerde ama diziden ayrı bir bölüm olduğu da konuşuluyor. İşte ABC'nin o yayınladığı video:


Edit: Yeni bir resim gelmiş. Visitors ailemize yeni konuklar katılacakmış :) Yazının devamında iki resim







Büyük hali için ne yapacağınızı biliyorsunuz.
(Üzerine tıklayın lan işte atla deve değil ya höh)

Yorumlar

Gokceowyn dedi ki…
merakla bekliyorum başlamasını:)
Adsız dedi ki…
Of vidyoya bittim ya :))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm