Ve O Geri Dönüyor { Spartacus : Blood And Sand}

Evet geçtiğimiz sezonun en ilgi çekici dizilerinden olan Spartacus : Blood And Sand yapımcılar ve Starz kanalı Andy Whitfield‘ın hastalığını nedeniyle yeni sezonunu çekilmesini zor olduğunu, ardından ise 6 bölümden oluşan prequel sezon (Batiatus ve Lucretia karakterlerini geçmişi) yayınlayacağını söylemişti.
Bu sezonu başrol Andy Whitfield'ın kanseriyle boğuşurken zaman kazanmak için yapılacağını açıklamışlardı. Ancak beklenmedik şekilde gelen sevindirici haber hayranları ve yapımcıları sevince boğdu. 

Evet tahmin ettiğiniz üzre, Spartacus'ümüz  Andy Whitfield kanserini yendi. Dexter'dan sonra Spartacus'ünde kanseri yenip tekrar sektöre dönmesi başta ben ve tüm dizi hayranlarını çok sevindirdi.

Bu haber üzerine planlanan  prequel sezonun ne olacağı bilinmezken, kendi adıma aslında umrumda değil, çünkü artık Spartacus döndü ve o muhteşem görkemiyle Roma topraklarına akın edişlerini izleme fırsatı bulacağımız için çok ama çok mutluyum.
Ama yinede o 6 bölümün sezonun içine serpiştirilmesini yada planlanan Ocak 2011'den önce yayınlanmasını istemiyorda değilim çünkü Batiatus ve Lucretia karakterlerini merak ediyorum gerçekten.



Kaynak: Deadline

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm