Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm




Dünyanın en iyi dizisi Lost uzun bir aradan sonra sevenlerine bir merhaba daha dedi. Bu merhaba büyük final ardında kalan soruları yanıtlama amaçlıydı. Özellikle Dharma ile ilgili bilgiler alacağımızı biliyorduk, ayrıca bölümde adaya gelen yiyeceklerin nereden geldiği, walt'un nerede olduğu ve kutup ayıları gibi sorulara kısa cevaplar aldık.
Ancak Dharma videosu yine farklı sorular çıkarmadı değil.

Ne olursa olsun bu yaz gününde süpriz bir şekilde karşımıza çıkan efsane yine yüzümüzde bir tebessüm bıraktı, bölüm sonunda o siyah fonta sade beyaz karakterlerle LOST yazısını görünce ulan çekin 6 sezon daha izleyelim dedim o kadar heyecanlandırdı bu 12 dakika beni.

Ayrıca;
---Spoiler---
-Binadaki abilerimizin Benjamin'e cevaplar istiyoruz demesi, seyircinin senaristlere haykırışı gibiydi. Yine çok iyi yakalamış ve kurgulamışlar tabi Ben'de çok iyi cevapladı soruları. Havasından hiç birşey kaybetmemiş...

-Walker'ın Benjamin'le konuşması ve Santa Rose sahneleri yine mükemmel olanlardı.

-Ve tabiiki Hurley; ada hepimizin evi, ait olduğumuz yere gitmeliyiz sözleri adanın tüm eskileri tekrar getirilmesi gerektiği teorisini sağlamlaştırdı. Herkes adada ölecek gibisinden.
---Spoiler---

Ve Lost'umuz bu bölümle bıraktığı soru işaretlerini açıklayamaması ve veridiği izlenim, dizi devam edecekmiş gibi. Umarım böyle birşey olurda Lost'suz sezon geçirmeyiz :)


Bilirsiniz Warez paylaşımı yapmam indir felan yakışmıyor. Ama herkes link bulamamaktan dert yandığı için şöyle bir yardımda buluniuim dedim
Torrent kullananlar için: İNDİR
Normal Download için: İNDİR
Türkçe Altyazı: İNDİR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)