Fringe 6.Bölümde Haluk Bilginer Konuk Oyuncu mu ?

Ekleme: Maalesef haber yalan çıktı arkadaşlar, Haluk Bilginer oynamadı bölümde. Konuk oyuncu ve promolarda Haluk Bilginer'e benzetilen isim Kevin Weisman çıktı. İmdb adına sizlerden özür diliyorum :)

Kevin Weisman Peter'ın arkasında

Daha önce ki haber;
Aslında 4-5 gün önce duydum olayı ama klasik İnci Sözlük saldırısı sanıp ciddiye almadım. Ardından bugün İmdb'de karşıma çıkınca biraz araştırdım gerçekten katılacak olduğunu öğrendim Haluk Bilginer'in.


Dizinin 3.Sezon 6. Bölümü olan 6966 kHz isimli bölümde Serhat karakteri olarak boy gösterecekmiş. Kendisi Türkiye standartlarının çok üstünde bir oyuncu olduğunu bilmeyen yok. Konu hakkında İmdb'de 3 gündür ismi dursa da hâlâ emin değilim o yüzden detaylı irdeleyemiyorum. Eğer gerçekten oynarsa ki oynayacak gibi bölüm sonrası performansını da değerlendirmiş oluruz.

 Haluk Bilginer "New York'ta Beş Minare" filmiyle ses getirecek performans sergilemiş, ben izlemesem de ilk izlenimler böyle, eğer bu olay gerçekleştiyse o filmin çekimleri esnasında gerçekleşmiş olabilir. Eğer bizim tarafın girişimleriyle olduysa gerçekten tebrik etmek lazım ama eğer dizi ekibi bulduysa Haluk Bilginer'i çok büyük bir olay.
Ayrıca böyle bir olay olup ülkede ses getirmemesi de çok garip. Bölümü izledikten sonra herşey kesinleşecek sanırım o zamana kadar net birşey bulursam ekleme yaparım.

Özet olarakta: "Ulan İnci ne hale getirdin bizi, İmdb gibi bir siteye bile güvenemiyoruz" diyorum..

İMDB BÖLÜM SAYFASI

Ekleme: İmdb hariç diğer kaynaklarda adı geçmiyor ama İnci sözlükte de ilgili hiç bir başlık göremedim. 4-5 Gündür de İmdb sitesinde olması kafaları allak bullak etti. Beklemedeyiz artık :)

Ekleme 2: Şöyle de ekstra bir link buldum ve inci'de başlık yok. Sanırım ciddi ciddi 24 saat sonra Haluk Bilginer Fringe'de... Kaynak

Yorumlar

lifeistwit dedi ki…
Fringe'i takip etmesemde, haluk bilginerin hangi rolde oynadığını görmek için izleyeceğim. :)
Adsız dedi ki…
yıkıldım resmen yaa bunun için indirdim o kadar 300mb :(

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm