Two And a Half Men & Charlie Sheen Sorunsalı



Charlie Sheen hepimizin bildiği gibi alkol sorunları olan ve Taahm dizisindeki Charlie Harper karakterinin gerçek hayattaki hali.
Hâlen dizi sektörünün en çok kazanan ismi olan Charlie'nin yaşadıkları ise içler acısı;

Şöyle sitelerde dolandım da adam gerçekten yaptığı her hareketle gündem oluşturuyor ve şu anda dünyanın en çok tıklanan sitelerinde manşette.
Golden Globe ödüllerinde de gördüğümüz üzere Ricky Gervais dahil bütün törendekiler Charlie üzerinden espriler yaptı, onu konuştu. Böyle bir ismin dahil olduğu Two And a Half Men gibi über bir dizinin ve böyle über bir adamın durumu beni ciddi anlamda üzüyor.

Chalie geçen çarşamba günü sabaha karşı hastaneye kaldırıldı. Tabi ağzı olan konuştu alkol krizi falan dedi ama olay sonradan açıklandı. Basit bir karın ağrısından dolayı hastaneye kaldırılmış. Buna rağmen hayranlarını çok üzen bu haber üzerine hastaneden 1 gün sonra çıkan Charlie gelen tepkiler üzerine bir karar aldı ve rehabilitasyona başladı.
Hayranlarını bu şok olayla üzen ve onu kaybetme korkusundan kendisine tepki yağan Charlie dayanamayıp tedaviye başlayacağını açıkladı. Bu tedavi tabii ki alkol üzerine.

Belki de bu karın ağrısı onun hayatının gidişi için çok büyük bir rol oynayacak, zira bu tedaviden başarıyla çıkar ve yıllarca bizimle birlikte olursa, Charlie bu karın ağrısı için tanrıya çok dua edecektir.

En yakın zamanda tedaviden çıkmasını dileyerek kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum. Two And a Half Men'in hayatımda olmaması beni üzecek ancak Charlie Sheen'in olmaması kadar değil.

Bir an önce dön Charlie.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm