Memleketim insanına özel yarışma: Hayatım Dizi


Ne zaman böyle bir şey yapacaklar diye bekliyordum aslında. Cine 5'in satılma işlemlerinden sonra en çok izlenen programı dizi magazin olduktan sonra böyle bir şeyi bekliyordum.

Olay şundan ibaret. Star Tv'de, bir  aile çıkacak ve piyasadaki diziler ve dizi oyuncuları hakkında sorulan cevaplayacak. Aile 3 kişi falan olacak, yani ailede en çok dizi meraklıları. Bunlarda çıkıp gevrek gevrek sırıtarak "çoh iyiyim bu işte yeaa" diye hava atacak çok önemli bir şeymiş gibi.

Televizyonun diziden ibaret olduğu şu günlerde herkesin ekmeğini dizi üzerinden yemeye çalışması acınacak bir durum. Ödülün 500 bin tl olması daha da ilginç bir durum.
Özet olarak yavru kanal Star'ın baba kanal Kanal D'nin dizilerini öveceği ve ya tutarsa diye bir format deneyeceği yarışma programı olacaktır.
Sorsana yabancı dizileri de göreyim o zaman samimiyetini ve dizi kültürünü. Ağa, aşk dizilerini izlemeden bende hayatım dizi derim.

Caf caflı da bir video hazırlanmış. Ohh hayat bayram:

Yorumlar

ElifLisa dedi ki…
Oha lan ! Benim geçen yıl verdiğim program önerimi çalmışlar :@
Kamil Akar dedi ki…
Yani "Şerefsizim benim aklıma gelmişti" vak'ası :))
ElifLisa dedi ki…
Ne alaka lan ben bayağı programı çektim.Hatta yarışmacılardan biri oldum deneme çekiminde.Aklıma gelmişti vak'ası değil.Bizzat pratiğe dökülmüş bir iş.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm