Okuyucuya Açık Mektup ve Teşekkür (Aralık 2010 Hakkında)



Hiç böyle bir şey istemezdim ama garip bir şekilde gecenin ikisinde istatistikleri incelerken bunu bir borç bildim. Geçen ay boyunca az yazı yazmama rağmen takibini bırakmayıp destek olan herkese teşekkür etmem gerekiyordu.

Ekşi Sözlük yazarlığının payı çok çok büyük bunda tabii ki ama diğer bütün kanallardan gelip ziyaret eden. Üşenmeyip gereksiz uzun yazıları okuyan herkese tek tek teşekkür ederim.
Nisan ayında 1. Yılım dolacak. inşallah.(adnan oktar mode on) Sadece ego tatmini diye yola çıktım ve 9 ayda hiç bir bok değişmeden aynı sloganla yola devam ediyorum. Ama insanın okunduğunu bilmesi çok güzel bir duygu lan.

Aralık ayı boyunca minimum seviyede tuttuğum link paylaşımına rağmen gelip okuyan 9bin kişiye (bunlar en fazla bin kişidir) tek tek ve tekrar tekrar teşekkür ederim.

Tematik bir blog yapmıyorum, çok klişe olarak "amaan aklıma ne gelirse yazıyorum cohta cool'um yahu" da demiyorum. Günün gelişen (spor sayfası mode on) olayları veya izleyip etkilendiğim diziler hakkında yazıyorum.

Neden sadece dizi eleştirilerini alıyorum. Çokta sert eleştirenler var onlara da teşekkür ediyorum. Başlangıçta Galatasaray için takip eden renktaşlarım (galatasaray sözlük ve gscimbom forum tayfası) olduğunu biliyorum şöyle ki;
Galatasaray'ın kötü gidişi ile futboldan iyice soğumam, lanet olsun ne haliniz varsa görün demem ile birlikte Galatasaray yazıları biraz ara verdi ama bu bitti anlamına gelmiyor. Devamı yolda coming soon beyler bekleyin.
Formula 1 yazıları neden bitti ?
Sağolsun Erbo'nun bloğuna link koymasıyla ve türkiyef1 forumu sayesinde formula 1 kitlem vardı, ama malumunuz Ferrari'nin şampiyonluğu kaybetmesiyle bende tüm gücümü yitirdim. Ama artık takımım ile birlikte toplanıyorum ve yeni sezona bomba gibi gireceğiz inşallah burada da coming soon.
Ve son olarak filmler. Film izlemiyorum ve izleyeceğimi zannetmiyorum. Bilmiyorum nedendir filmlerden aşırı derece soğudum, oturup 2 saat film izleyesim gelmiyor, yerine aman aç 1 bölüm 20 dakikalık komedi diyor ve dizi izliyorum o yüzden film yazısı bekleme hüsrana uğrarsın.

Şimdi gelecek planım 2005 yılından bu yana içerisinde olduğum sözlük dünyası hakkında yazılar yazmak. Yani ekşi, itü, uludağ, galatasaray ve tabii ki inci sözlük hakkında yazı taslaklarım hazır. Biraz bunlara değindikten sonra tepkilere göre sosyal olayları da irdeleyeceğim. (bkz: bi dahakine kralsın be olm) (bkz: reenkarnasyon)

Ayrıca dizilerin biten ilk yarısı hakkında bir irdelemem olacak. Veda eden ve arada olan diziler hakkında.
En çok sevilen ve en çok tıklanan sayfa da reytingler sayfası. Bunun içinde ayrıca teşekkürler. Orada bir grafiksel sorun var düzeni oturtamadık ama teknik sorun çözülür. Yarın (hatta 2 saat sonra) dizilerin start vermesiyle reyting bölümümde şenlecek ve günlük güncellemelerle yola devam edeceğiz.

Son olarak şuan sıkılmadan buraya kadar okuduysan harbiden büyük adamsın. Seviyorum seni.
 Ve bir kez daha teşekkür edip istatistikleri verir defolup giderim.
Google aramalarına dikkat edin :) alaska kızları falan var lan. Google büyüksün reyis.

Büyükçe göreyim şöyle ne olmuş aralıkta kim ? nereden gelmiş ? diyorsun dimi. E eşşek değilsin bu kadar okudun bak hele. Ha özet geçiyorum: Büyütmek için resme tıkla.


çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu taam mı


Yorumlar

anahtar kelime , "alaska kızları" :)
Kamil Akar dedi ki…
Google işi biliyor. Alaska kızları yaz direk buraya atıyor :) açıcam bi post düşsün komple :))
Adsız dedi ki…
resim seçimini anlamadım la ben.ne alaka mnskym ?
Kamil Akar dedi ki…
Alaka yok be. Sadece sevdiğim iki karakterin sevdiğim bir sahnesiyle merhaba dedim. dünyanın sırrı nı falan bekleme yani :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm