El Salla Clai"Heroes"

Şahsen iptal haberlerinden pek haz almasamda 4 sezonunu izlediğim bir dizinin iptalini paylaşmak istedim. Sabha kalkar kalmaz gördüğüm habere şahsen çok sevindim. 1.Sezonun mükemmel bir giriş yapan ve adeta tüm dikkatleri üzerine çeken ancak 2.sezon itibariyle konu sıkıntısına giren NBC'nin süper kahramanları Heroes sonunda iptal edildi.
Özellikle 4.sezonu CLAİRE üzerinden giden dizi git gide çekilmez hale gelmişti. Dünyayı kurtarma maratonunda bu şirin yeni lise mezunu kızımızın hereketleri tam bir antipati yuvasıydı. Ayrıca mantık hataları o kadar çok arttı ki senaristler bile artık ne cevap vereceğini bilemez olmuştu. E kolay değil her karakterin bir dünya yeteneği var.
Ne kadar sevinsemde Sylar efsanesinin bitmsine üzülmediğim değil, Claire'den kurtulduk arada Sylar'da gitti işin türkçesi bu aslen. Gerçi son sezonda Sylar'ı karizma olsun, yetenek olsun zaten senaristler bitirmişti. Koskoca Sylar'ı dünyanın sonunu ve kurtuluşunu getiren adamı ne hallerde görmüştük.
İşin aslı bitti, gitti iyi oldu. Bundan sonra çok çarpıcı iptaller olmadığı sürece iptal haberi paylaşmamaya dikkat edeceğim ama benim hayatımda yeri olan uzun soluklu diziler iptal olursa işin rengi değişir tabi :)
Kaynak


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm