Yok artık Pique ile Zlatan'mı ?

An itibariyle görüğüm haberlerle şoktayım. Dünyayı kasıp kavuran tüm dünyada milyonlarca hayranı olan, dünyanın en büyük klübünün banko iki oyuncusu Zlatan İbrahimovic ve Gerard Pique gay ilişki yaşıyorlarmış.

Henüz sadece ispanyol kaynaklara ulaşabildiğim için detayları bulamasamda uzun süredir bir ilişki içerisinde olduklarını çevirebildim translate programları sayesinde.
Şimdi bunda haber niteliği taşıyan birşey yok diyebilirsiniz ancak dediğim gibi tüm dünyanın gözü üzerinde olan iki futbolcunun ilişki yaşamaları tüm hayranlarını yıktığı için belirtmek istedim.

Hadi zlatan'ı geçtimde Pique çokta yakışıklı bir genç, hadi cinsel tercihine karışmadık saygı duyduk ama Zlatan'dan başkasını bulamadın mı ?

Bu haber nasıl yankı bulacak İspanya'da bilinmez ancak Guti'nin olayında ki kadar gündem de kalırsa bu iki oyuncuyu ve katalan ekibi zor günler yaşayabilir.

Biz yine olayı akışına bırakıp gelişmeleri bekleyelim. Belki yanlış anlaşılma felan çıkar. Ayrıca haber İngiliz kaynaklara düşerse daha detaylı bilgi veririm hatalıysam tekafi ederim ama ilk kaynaklardan alınan bilgi budur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm