Morena Kendine Dikkat Etmeli




ABC'de yayınlanan ve son günlerde Digitürk'ün yayın hakkını satın almasıyla çok konuşulan dizisi Vistors (Ziyaretçiler)'ın kötü kadını Anna karakterini canlandıran Morena Baccarin yapımcı şirken tarafından kesinlikle kilosuna dikkat edilmesi istendi.
Özellikle fizik, saç stili ve tarzıyla tam bir kötü kadın modeline bürünen Morena'nın fiziğinin bozulması yapım şirketi kortkuttu. Dizide ana karakter olan Morena'nın artan hayranları yüzünden çok daha önem verilmeye başlandığı bildirildi.

Son bölümlerde özellikle Morena'nın fiziğinin ön plana çıkarılması dikkat çekmişti, ardından bu haberin çıkmasın Morena'nın ne kadar önemli bir yapı taşı olduğunu gösterdi.

VİSİTORS

Dizi 80'li yılalarda özellikle ülkemizde TRT'de yayınlanmasından sonra hemen hemen herkesin izlediği V kısaltmasıyla bilinen Visitors'ın 2009 uyarlamasıdır. 
Dizinin konusu; birden bire dünya üzerine inen uzaylıları ve insanoğlunun buna verdiği tepkiyi içeriyor. Ziyaretçilerin dünyaya barış getirdiği ve üst düzey teknolojisiyle büyük yardım getirdiğini söylesede işin aslı tam tersidir. Bunu anlayabilen bir ekip kurulur ve bu Anti Ziyaretçi ekip ile Ziyaretçiler arasında geçer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm