100 Questions {Tanıtım}


Lost ile derin bir nefes aldığımız dizi maratonu üst üste sezon ve genel finallerle hareketlenmişti.
Artık hemen hemen bir çok dizinin finalini izler olduk, ancak yaz sezonu içinde kanallar boş durmuyor. Sabah osyal platformlar sayesinde 5-6 defa gözüme çarpan kelimenin Lost soruları ile ilgili olduğunu düşünüp ciddiye almamıştım ancak bunun bir dizi olduğunu duyunca bu kadar konuşulduğu için merak ettim ve indirip izledim.

NBC'de yayına başlayan 100 Questions ; Sophie Winkleman, Smith Cho, Christopher Moynihan, Collette Wolfe, David Walton ve Michael Benjamin Washington'ın başrollerini paylaştığı bir sit com dizisi.
Konusu;
Charlotte Payne (Sophie Winkleman) 'nin ruh eşini bulmak için sizinle ilgili sorular sorup ruh eşinizi bulmaya yardım eden bir kuruluşa gider, burada Andrew (Michael Benjamin Washington) kendisine 100 srou soracağını ve cevapları doğrultusunda kendisinin ruh eşini bulacağını söylemesiyle başlar.
Soru:1 ile dizi başlar ve 1.sorunun sorulmasılyla  Charlottehikayesini anlatmaya başlar. Sevdiği bir arkadaş grubu olan Charlotte'ın sevgilisinden ayrılış şekli 1.bölümün konusudur. Tabi hemen hemen her an beraber olduğu arkadaşarı dizinin temel taşlarıdır.

Dizi genel olarak çok eğlenceli, klasik ABD sitcom'larında olduğu gibi gruptaki erkeklerin bahisleri, kızların erkek avı ve aralarındaki diyaloglar tatmin edici seviyede eğlencelidir.

Henüz diziyi pek araştırmadım ama tabiiki yaz sezonu boyunca devam edecek, her bölümde 1 soru cevaplama mantığında işleyecek dizi 100 soru sonunda Charlotte Payne'nin ruh eşini bulmasıyla biteceğini sanıyorum. Yaz aylarının sıkıcılığından bıkıp kısa ve eğlenceli birşeyler istiyorsanız 100 Questions tam size göre.

Yorumlar

SirEvo dedi ki…
Eyvallah Kamil'im. :)
Kamil Akar dedi ki…
Gerçekten eğlenceli beğeneceğini umuyorum :) izlemelisin yorumunu merak ediyorum
Nıhat bulut dedi ki…
Hemen ındırıp denıyorum
Adsız dedi ki…
o Evet, muhtemelen bu yuzden

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lost karakterleri ve aralarındaki bağlantılar

"V" Yeni Sezon Başlıyor. // Nam-ı Diğer: Visitors (Ziyaretçiler)

Lost the new man in charge // 12 Dakikalık Özel Bölüm